کوی مهندسین

قالب وبلاگ


کوی مهندسین
 
نويسندگان
آخرين مطالب

بیمه عمر پاسارگاد


۱-در این بیمه نامه سرمایه بیمه عمر ضریبی از میزان قدرت پرداخت حق بیمه،بیمه گذار در ماه خواهد بود . این ضریب می تواند ۶۰،۱۲۰،۱۵۰،۱۸۰،۲۱۰،۲۴۰و ۳۰۰ برابرانتخاب گردد .
۲- حق بیمه این قرارداد می تواند به روش ماهانه ،سه ماهه ،شش ماهه و یا سالانه پرداخت گردد.

۳- در نحوه پرداخت حق بیمه، پیش بینی شده است که بیمه گذار بتواند حق بیمه را به صورت تلفیقی از روش یکجا (به صورت سپرده گذاری نزد بیمه گر) و اقساطی پرداخت نماید.
۴-مدت بیمه نامه می تواند از ۵ سال تا ۳۰ سال درخواست گردد .ولی در هر صورت مجموع مدت بیمه نامه و سن بیمه شده نمی تواند از هفتاد سال تجاوز نماید .
۵-برای مقابله با تورم به درخواست بیمه گذار با افزایش حق بیمه به میزان ۳،۵،۷،۱۰،۱۵،۲۰ و ۲۵ درصد در هر سال نسبت به سال قبل، سرمایه بیمه نیز به همین نسبت افزایش خواهد یافت.

۶-اندوخته حاصل شده از محل بیمه نامه متعلق به بیمه گذار است و در طول مدت بیمه نامه وی حق دارد این اندوخته را به طور کامل برداشت (بازخرید) و یا به صورت وام دریافت نماید.

۷-بیمه گر متعهد است سود ناشی از مشارکت در منافع حاصل از سرمایه خود را علاوه بر سرمایه بیمه به بیمه گذار پرداخت نماید.
۸-چنانچه بیمه گذار درخواست افزایش پرداخت حق بیمه را در سالهای بعد بنایدمی تواند حداکثر به میزان افزایش حق بیمه درخواست شده ۳،۵،۷،۱۰،۱۵،۲۰ و ۲۵ درصدبدون نیاز به انجام معاینات پزشکی سرمایه بیمه عمر خود را افزایش دهد.لازم به ذکر است که می توان افزایش حق بیمه را درخواست کرد ولی بیمه عمررا ثابت نگه داشت و افزایش سرمایه درخواست نگردد .این امر باعث می شوداندوخته ریاضی بیشتری در بیمه نامه ایجاد شود.(اندوخته ریاضی بیمه نامه مبلغی است که هر ساله پس از کسر هزینه ها از حق بیمه باقی می ماند و باذخیره ریاضی بیمه نامه در پایان سال قبل جمع شده و هر ساله سود معینی بانرخ بهره فنی به آن اضافه می شود .)

۹- پوشش های تکمیلی بیمه نامه عمر و تامین آتیه :
۹-۱:حادثه: بیمه گذار می تواند برای بیمه شده تا سه برابر سرمایه بیمه عمر، درخواست پوشش اضافی فوت، نقص عضو و یا از کارافتادگی در اثر حادثه را نماید. چنانچه سرمایه بیمه عمر خود را افزایش دهد ، به همان نسبت سرمایه حادثه هم افزایش خواهد یافت . ضمناً بیمه شده می تواند از پوشش هزینه های پزشکی ناشی از حادثه به میزان ۵% و یا ۱۰% سرمایه حادثه، استفاده نماید.
۹-۲:از کارافتادگی کامل و دائم : بیمه شده می تواند از پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه بهره مند شده و در صورت از کارافتادگی کامل و دائم بیمه شده، از پرداخت حق بیمه به میزان ۵۰% و یا ۱۰۰% تا پایان مدت بیمه نامه معاف شود و ضمناً بیمه گذار می تواند در صورت از کارافتادگی کامل و دائم بیمه شده تا میزان ۱۰% ، ۲۵% و یا ۴۰% سرمایه عمر حداکثر تا مبلغ ۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال تحت عنوان سرمایه از کارافتادگی از این پوشش استفاده نماید.
۹-۳:بیماریهای خاص :بیمه شده می تواند در صورت تمایل از بیمه تکمیلی سرمایه ابتلا به بیماری های خاص نیز به میزان ۱۰% ، ۲۰% و یا ۳۰% سرمایه بیمه عمر حداکثر ۲۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال بهره مند گردد.
۹-۴:آتش سوزی منزل مسکونی : بیمه گذار می تواند از پوشش آتش سوزی منزل مسکونی تا میزان ۵۰۰، ۷۵۰، ۱۰۰۰و یا ۱۵۰۰ برابر حق بیمه ماهانه به عنوان سرمایه بیمه آتش سوزی استفاده نماید. این سرمایه در طی سال های آتی می تواند سالانه به میزان ۵% و یا ۱۰ % افزایش یابد.
۱۰- بیمه گذار می تواند از حساب اندوخته های خود برای تامین هزینه های ضروری تا میزان ۹۰% از محل ارزش بازخرید خود وام دریافت نماید .
۱۱- بیمه گذار می تواند بیمه نامه خود را پس از پرداخت ۶ ماه حق بیمه و سپری شدن این مدت بازخرید نماید .
۱۲- امکان تغییر سرمایه بیمه عمر و میزان حق بیمه پرداختی در طی قرارداد میسر می باشد .
۱۳- تضمین حداقل سود سالانه برای وجوه پرداختی بیمه گذار پس از کسر هزینه ها .
۱۴- پرداخت مشارکت در منافع در پایان مدت بیمه .
۱۵- استفاده از معافیت های مالیاتی موجود در رابطه با بیمه های عمر به این ترتیب که :
۱۵-۱: سرمایه بیمه نامه (در صورت فوت و حیات بیمه شده )معاف از مالیات است .
۱۵-۲:حق بیمه عمر جزء هزینه های پذیرفته شده از نظر مالیاتی بوده و این موضوع برای بیمه گذارانی که شخصیت حقوقی دارند ،قابل اهمیت است .


تعهدات بیمه گر :
-درصورت فوت بیمه شده در مدت بیمه ،بیمه گر علاوه بر سرمایه بیمه نامه درمقابل خطر فوت بیمه شده ،اندوخته ریاضی بیمه نامه را نیز پرداخت می کند .
سرمایه بیمه خطر فوت مبلغی است که در ابتدای قرارداد بیمه مبلغ آن توسط بیمه گذارتعیین شده است که این مبلغ می تواند در مدت بیمه ثابت بوده و یا با روندمعینی افزایش یابد .
سقف سرمایه بیمه خطر فوت (بیمه عمر )حداکثر مبلغ یک میلیارد ریال می باشد.
-در صورت فوت بیمه شده در اثر حادثه علاوه بر پرداخت سرمایه بیمه عمر و اندوخته ریاضی بیمه نامه سرمایه بیمه حادثه نیز به مبالغ فوق اضافه خواهدشد .میزان این سرمایه ضریبی از سرمایه بیمه عمر بوده و حداکثر سقف سرمایه برای بیمه حادثه نیز مبلغ یک میلیارد ریال خواهد بود .
-درصورتیکه بیمه شده در پایان مدت بیمه در قید حیات باشد ،بیمه گر ذخیره ریاضی بیمه نامه را به ذینفع بیمه نامه پرداخت می کند .ذخیره ریاضی بیمه نامه مبلغی است که هر ساله پس از کسر هزینه ها از حق بیمه ،باقی می ماند و با ذخیره ریاضی بیمه نامه در پایان سال قبل جمع شده و هر ساله سود معینی با نرخ بهره فنی به آن اضافه می شود .
.
تعهدات بیمه گذار :
-پرداخت به موقع حق بیمه ،که این حق بیمه می تواند در اقساط سالانه ،شش ماهه ،سه ماهه و ماهانه پرداخت شود که هر ساله امکان افزایش آن بطور ثابت میسر می باشد .
- رعایت کلیه مقررات پیش بینی شده در شرایط عمومی و شرایط خصوصی بیمه نامه.

بیمه پاسارگاد جهت ارائه انواع خدمات بیمه ای
آدرس مراجعه: ياغچيان - خيابان نور - روبروي پارک بوستان ١ - نمايندگي بيمه پاسارگاد
شماره تلفن :33866029



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: امور بیمه
[ جمعه 25 دی 1394 ] [ 21:50 ] [ admin ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ خوش آمدید

آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 374
تعداد نظرات : 227
تعداد آنلاین : 1